UKK

Tarviiko minun ilmoittaa tallin lopettamisesta?
» Mielellään. Se olisi suuri apu auttamaan tallin poistossa listalta kun tiedämme, ettei tallia ole enää olemassa. Teemme kerran vuodessa tai puolessa vuodessa linkkitarkastuksen, jonka mukaan poistetaan virheelliset linkit listalta. Esim. tallin sivuja ei enää ole.

Jos lähetän tallini liittymiskirjaan, tuleeko talli listalle n. neljän päivän sisällä vai myöhemmin?
» Tallin ilmestyminen listoille vaihtelee. Joskus talli lisätään samana päivänä, joskus se lisätään kahden viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä. Emme jätä huomioimatta ja pyrimme vastaamaan jos hakemus oli puutteellinen.

Voinko tehdä uuden koodin koska vanha meni pieleen?
» Kyllä. Muista ilmoittaa uudessa hakemuksessa että edellinen meni pieleen ja tässä on oikea hakemus. Huomaamme kyllä jos olette lähettäneet uuden hakemuksen ja edellinen oli virheellinen.

Koska tallini saapuu listoille?!
» Näitä kysymyksiä on ihan liikaa. Olkaa pliis kärsivällisiä ja odottakaa tallinne saapumista listoille. Kai ymmärätte toki, ettei ihmisellä ole aina aikaa mielettömiin. Kiireitä pitää tai laiskuus iskee, mutta kautta kiven ja kannon, tallinne tulee aina listoille, lyhyen tai pitkän ajan päästä!

Mun talli on Hesas ja sen nimi on Kukkaketo!
» Ehhei, tällä ette pääse mihinkään tallilistan puolella. Selvät koodit tallisi suhteen helpottaa työskentelevää ihmistä. Oikein tehdyn koodin lisääminen listaan on huomattavasti vaivattomampaa. Jos ihmettelet, miksei tallisi ole listassa, ole hyvä ja tarkista koodisi uudelleen.

Olkaa ystävällisiä ja rauhallisia ja odotelkaa. On kiireitä, iskee laiskuus, ei vain huvita, tai ei muista asioita - näitä sattuu ja toivon teidän ymmärtävän sen. Tässä kaivataan nyt vain jokaisen hyvää kärsivällisyyttä. Sivustomme kiittää suuresti.